⭐️ Kampagnetilbud 🚚 Strakslevering

Luft-til-luft varmepumpe - Panasonic Flagskib Bluefin

Effektivt varme- og kølesystem i ét fra Panasonic

Product information

Få den på abonnement

Betaler sig selv hjem fra første måned

Inkl. montering, service og reparation

Nem at opsige eller frikøbe

429 kr. pr. måned

Plus 1.000 kr. opstartsbeløb

Reviews

5 out of 5 stars

Bedst på markedet
Eller få vejledning på

Beskrivelse

Panasonic Flagskib Bluefin varmepumpen er en af markedets absolut bedste. Takket være dens exceptionelle ydeevne og pålidelighed er det en af de bedst sælgende varmepumper i Norden. Hvor man tidligere var tilfreds med en effekt på 3 eller 4, er du nu helt oppe på at få 5 gange så meget energi ud af denne Panasonic varmepumpe i forhold til det, du hælder i (SCOP 5,3). Det giver dig naturligvis en fremragende økonomi sammenlignet med andre opvarmningskilder. Denne model er specielt velegnet til parcelhuse og det danske klima, samt som supplerende varme til gasopvarmede parcelhuse.

Opvarmer du med gas, olie eller træpiller i dag? Så er denne varmepumpe idéel til dig som supplerende varmekilde. I disse tider med stadigt stigende priser på fossile brændstoffer, kan du spare helt op til 50% på dit varmeforbrug ved at supplere med Panasonic Flagskib Bluefin. Gør dig selv en tjeneste — udskyd fyringssæsonen, reducer dit varmeforbrug og få flere penge på kontoen allerede fra om 14 dage med vores hurtige levering i hele Danmark.

Se eksemplet på hvordan en gennemsnitsfamilie kan spare 5.496 kr. om året med en varmepumpe. Og det er endda efter alle udgifter til varmepumpen er betalt!

Fremragende anmeldelser

4.4 ud af 5 på Trustpilot

Kvalificeret leverandør

Sparenergi

Registreret energivejleder

Energivejlederen

Nyd en køligere sommer med aircondition

Sommeren er over os, og selvom vi elsker solen, kan de høje temperaturer nogle gange blive for meget. Men med en Panasonic Flagskib luft-til-luft varmepumpe kan du nemt og effektivt køle dit hjem ned.

Flagskib-varmepumpen er ikke bare en varmekilde - det er også et effektivt kølesystem. Når temperaturen stiger, kan du skifte din varmepumpe til kølende tilstand og nyde en behagelig, kølig atmosfære i dit hjem. Selv på de varmeste dage kan du stole på, at din varmepumpe holder dit hjem i en komfortabel temperatur. Det er specielt en fordel, hvis du har hjemmearbejdsplads, hvor du ønsker de bedste rammer for at kunne koncentrere dig.

Og det bedste af det hele? Når du bruger din varmepumpe til at køle dit hjem, drager du fortsat fordel af den samme høje energieffektivitet, som når du bruger det til at varme dit hjem. Så du kan holde dig kølig om sommeren uden at bekymre dig om høje energiregninger.

Højdepunkter

  • Få helt op til 5,3 kWh varme, når du hælder 1 kWh i din Panasonic Flagskib
  • Højeste energieffektivitetsklasse: A+++
  • Musestille drift på kun 18 dB [A]
  • Nanoe™ X-teknologi renser dit indeklima og gør det mere behageligt
  • Kompatibel med stemmeassistent og styring af flere enheder

Dine fordele ved varmepumpe på abonnement

Du er hjertens velkommen til at købe varmepumpen kontant hos os. Når det er sagt, får du det bedste fra begge verdener, når du får den på abonnement i stedet. Din månedlige udgift er minimal og din øjeblikkelige besparelse betyder, at den - i de flestes tilfælde - betaler sig selv hjem allerede fra første måned af.

Med et abonnement slipper du også for bekymringer, besvær og investering med lang tilbagebetalingstid. Det tager vi os af. Vi søger for alt og driver varmepumpen hos dig i hele kontraktperioden inklusiv service, reparation og evt. udskiftning. Dét er en god varmeløsning!

Du kan altid opsige aftalen med 12 måneders varsel eller frikøbe varmepumpen til restværdien. Transparent og fair.

Krav for at få varmepumpe på abonnement: Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registreret.

Spar 5.496 kr. om året på din varmeregning

Hvis du har gas-, olie eller pillefyr, har du store besparelser at hente med en varmepumpe som supplerende varmekilde. I eksemplerne nedenfor, har vi taget udgangspunkt i en gennemsnitsfamilie. Når de overgår fra gasfyr til et varmesplit på 25% gasfyr og 75% varmepumpe, opnår de en besparelse på hele 5.496 kr. om året. Og det er endda efter udgifterne til dit abonnement af varmepumpen er betalt!

Eksempel: Opvarmning med 100% gas

Opvarmning udelukkende med gasfyr. Beregningerne er lavet med udgangspunkt i en gennemsnitsfamilie på 4 personer i et etplans parcelhus.

Prisen pr. m3 gas er i skrivende stund 14,37 kr.

Gasforbrug (årligt)
2.000 m3 gas => 20.000 kWh
Brugsvand fratrækkes
20.000 kWh - 4.000 kWh brugsvand => 16.000 kWh varme
Samlet varmeforbrug
16.000 kWh varme = 1.600 m3 gas * 14,37 kr./m3 => 22.992 kr./årligt

Eksempel: Opvarmning med 25% gas / 75% varmepumpe (Flagskib)

Luft-til-luft varmepumpe som supplerende varmekilde til gasfyr. Beregningerne er lavet med udgangspunkt i en gennemsnitsfamilie på 4 personer i et etplans parcelhus.

SCOP-værdien for Flagskib-modellen er 5,3. Det vil sige, at den giver 5,3 kWH varme, når du hælder 1 kWh i den. I beregningerne nedenfor er vi konservative og har sat den til en middelværdi på 4. Din Flagskib skal med andre ord kun bruge 3.000 kWH for at opvarme 12.000 kWh.

Årligt varmeforbrug (kWh)
16.000 kWh varme
Opvarmning (25% gas)
16.000 kWh * 25% => 4.000 kWh varme
Opvarmning (75% varmepumpe)
16.000 kWh * 75% => 12.000 kWh varme
Varmeforbrug (gas)
4.000 kWh varme = 400 m3 gas * 14,37 kr./m3 => 5.748 kr./årligt
Varmeforbrug (varmepumpe)
12.000 kWh / 4 SCOP = 3.000 kWh * 2,2 kr./kWh => 6.600 kr./årligt
Samlet varmeforbrug (kr.)
5.748 kr. (gas) + 6.600 kr. (varmepumpe) => 12.348 kr./årligt
Abonnement på varmepumpe
429 kr./md. => 5.148 kr./årligt
Varmeforbrug + abonnement
12.348 kr. varmeforbrug + 5.148 kr. abonnement => 17.496 kr./årligt
Din besparelse
22.992 kr. (fra forrige eksempel) - 17.496 kr. => 5.496 kr./årligt

Få varmepumpe på abonnement Spar op til 50% på din varmeregning allerede fra 1. måned

Søren

Super kontakt til både firma og montør

Anmeldt på Trustpilot d.

Super kontakt til både firma og montør. Lidt dyrere end at købe, men til gengæld står firmaet for alt vedligehold, samt udskiftninger/reparationer hvis det bliver nødvendigt. Har en bekendt der lige har betalt 7000 for nyt print. For os er servicen i højsædet så vi har varme. Har haft det kørende i små 2 mdr nu, uden problemer, men med meget bedre indeklima.

JH

Jan Hansen

Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Varmeo!

Anmeldt på Trustpilot d.

Vi er meget tilfredse med Varmeo, som satte vores varmepumpe op. Det var en meget professionel oplevelse fra start til slut og montørerne var yderst venlige og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Varmeo.dk.

De bedste anbefalinger herfra!

Kort over Kinnans forhandlere
Kinnan logo

Varmeo har i samarbejde med Kinnan et landsdækkende netværk af flere hundrede autoriserede installatører.

Varmepumper fra virksomheder du har tillid til

Panasonic logo
Mitsubishi Electric logo
Kinnan logo
Hitachi logo